• Camere Live link="camereLive"
  • Top gadget-uri care nu trebuie să lipsească din rucsacul unui turist

    munte zapada
    0 Shares

    Fie că pleci în călătorie la bordul unui avion sau cu mașina, sunt sigur că, în bagajul tău de cală sau cel pus la îndemână în autoturism, ai o colecție întreagă de dispozitive pe care le vei folosi sau nu în timpul vacanței. I-am rugat pe cei de la GSMnet.ro să realizeze un top al gadget-urilor pe care chiar trebuie să le ai la tine.

    Sunet de înaltă calitate în loc de zgomot asurzitor

    Dacă te afli în avion, în tren sau în mașina unui prieten, de cele mai multe ori îți dorești să asculți playlistul preferat ce îți induce o anumită stare. Bineînteles că nu vrei să-i deranjezi pe ceilalți, iar echipa GSMnet îți recomandă ultimul model de handsfree de la Samsung – Galaxy Buds+, o noutate absolută în domeniu.

    Samsung - Galaxy Buds+
    Samsung – Galaxy Buds+

    Hai să vedem ce le recomandă:

    – experiență audio cu totul nouă, susținută de cele două difuzoare integrate


    – sunet bogat pe înalte și bass


    -sistem adaptiv de 3 microfoane, oferă convorbiri de înalta definiție.

    Totul bine și frumos, dar ce ne interesează pe toți este cât ține bateriaaaaa.  Specialiștii de la Gsmnet susțin că, la aceste căști, poți opta pentru încărcarea în pauze de doar 3 minute și te vei bucura de o oră de convorbiri sau muzică neîntreruptă sau poți alege încărcarea prelungită și ai până la 11 ore de autonomie! Daca îți dorești să ieși în evidenta cu o pereche de caști hype, over-ear, varianta Pulse de la Tellur cu funcție de handsfree și microfon integrat, este ideală. Prețul de doar 67 lei, o face accesibilă pentru orice buzunar. În cazul în care călătoriile tale sunt în special de business, handsfree-ul bluetooth Plantronics 55 Multipoint, cel mai căutat din gama Plantronics, este discret și elegant, potrivit unei ținute de afaceri.

    Ai grijă să nu rămâi niciodată fară baterie

    Oricât ai fi de prevăzător, uneori se întâmplă să rămâi fără baterie la telefon exact când în fața ta se desfășură un spectacol natural superb, pe care ți-ai fi dorit să-l share-uiești cu prietenii pe social media. Pentru aceste momente, cei de la GSMnet îți recomandă să iei în bagaj, un powerbank cu funcții multiple, cum este GOUI Max Camp de 5200MAh. Ideal pentru împătimiții ieșirilor în natură cu cortul sau la o partidă de pescuit, acest gadget are funcție de powerbank, lanternă și difuzor bluetooth. În cazul în care nu iți dorești toate funcțiile încorporate în același dispozitiv, un powerbank puternic de la Varta de 18000MAh sau un difuzor bluetooth portabil de la Ifrogz, aflat acum la un preț special de doar 35 lei sunt suficiente.

    powerbank
    Powerbank

    Accesorii esențiale pentru excursiile cu mașină

    Familiile aleg, de obicei deplasările cu mașina personală. Alegerea are o dimensiune practică : spațiul de depozitare din portbajgaj este de obicei suficient și pauzele frecvente sunt posibile, astfel încât toată familia să fie mulțumită și relaxată. Pentru acest gen de vacanțe, GSMnet.ro vă recomandă suportul auto magnetic Baseus Small Ears ce facilitează utilizarea în siguranță a telefonului în mașină. Suportul se montează rapid în grila de ventilație a mașinii, cu ajutorul unei cleme. Una dintre plăcutele metalice din pachet se atașează pe spatele telefonului, asigurând prinderea fermă a acestuia de suport. Capătul dispozitivului este pivotant pentru a oferi un unghi de vizibilitate cât mai bun în momentul utilizării apicatiilor Waze sau Google Maps și a urmări mai ușor traseul.

    Siguranța copiilor este pe primul loc

    Deplasările cu copiii în capitale europene aglomerate sau parcuri mari de distracții pot deveni problematice. Cu ajutorul smartwatch-urilor de la Forever modelul kids KW-200 Find Me, ai posibilitatea să afli în orice moment locul exact în care se afla cel mic. Copilul poate să formeze numere sau să primească apeluri, să trimită mesaje text sau audio pentru a păstra legătură cu tine, în timp ce receptorul GPS / AGPS / LBS îți trimite zona în care se află, direct pe aplicația KidsCare instalată pe telefon. O alta funcție utila este butonul SOS, pe care copilul îl poate folosi în cazuri de urgență. De asemenea, pentru copiii mici, poți seta pe harta o zona de siguranță și dâcă aceștia ies zonă, vei fi imediat anunțat pe telefon. Ceasul este prevăzut cu agendă telefonică cu 10 numere, ecran TFT de 1.44 inch, microfon, difuzor, senzor pierdere, GPS / AGPS / LBS, buton SOS, precum și cu funcții dedicate de pedometru, joc de matematică, wechat și lanternă.

    Povești de vacanță realizate cu echipament minim pentru impact maxim

    Un image storyteller nu pleacă niciodată în vacanță fară un selfie stick, un trepied și o cameră performantă. Revenind la bagajul mic de mână, un smartphone performant și un selfie stick de la Baseus, care se poate transforma și în trepied, sunt suficiente pentru a transmite cele mai captivante live-uri din vacanță, a face poze de grup sau a surprinde cadre naturale care îți taie răsuflarea. Toți followerii tăi vor fi încântați de noile povești realizate cu un echipament minim, ultraportabil, cu funcții multiple. Pentru mai multe idei de gadget-uri interesante te invităm să accesezi magazinul online GSMnet.ro!

    Vacante familie distractie oferte recomandari all inclusive litoral cazare plaja statiune libertate cercetare psiholog aer liber Funky Travel Blog

    Nota autorului: Pentru a se susține, jurnalismul independent are nevoie de finanțare. În cadrul platformei de turism funkytravel.ro, vom prezenta partenerii care sprijină acest proiect.

    Avatar
    Adrian Gorpin

    Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit