• Camere Live link="camereLive"
 • Hotelierii și prestatorii de servicii s-au unit pentru a atrage turiști în sudul litoralului

  0 Shares

  În lipsa vreunui program care să atragă cât mai mulți turiști români pe litoral, iată că exemplul dat de mai mulți hotelieri din sudul litoralului, dar și prestatori de servicii de agrement, ne arată că atunci când vrei, se poate. Ani la rând, anumiți hotelieri nu ridicau un deget pentru a atrage clienți mai ales că foloseau strategia – turiștii români oricum vin pe litoral. Cifrele din ultimii ani i-au trezit pe mulți, iar exemplul din sudul litoralului arată că este mai bine atunci când trăiește și capra vecinului.

  Cazare și mese gratuite pentru copii, oferite de mai multe hoteluri de pe litoralul românesc

  Hotelierii s-au unit într-o campanie intitulată “Mare pentru cei mici”, prin care oferă o serie de gratuități copiilor cu vârsta până 14 ani, de la pat suplimentar în camera, fără niciun cost, până la trei mese pe zi gratuite, funcție de pachetele turistice practicate de fiecare unitate turistică intrată in program. La rândul lor, prestatori de servicii de agrement din sudul litoralului au ­­­intrat și ei în campania “Mare pentru cei mici”, oferind intrări libere în parcul de aventuri din Neptun “Parc Aventura”, precum și acces în parcul acvatic Galaxy Water Park Jupiter, pe bază de tombolă. Campania durează din data de 21 iunie și până 12 iulie, iar lista este deschisă și pentru cât mai multe unități de cazare.

  “Ne-am gândit la această campanie specială pentru familii în condițiile în care ultimele luni au fost foarte stresante atât pentru părinți, cât și pentru copii, fiind nevoiți să stea în case, să lucreze și să învețe online, fără prea multe variante de relaxare. De aceea, vrem să le oferim șansa de a merge în vacanță la mare cu costuri cât mai mici”, a declarat Anca Nedea, acționar și manager general Hotel Opal, unul dintre hotelurile care au intrat în această campanie.

  Până acum, s-au înscris în campanie Hotelul Opal (Cap Aurora), care oferă gratuit pentru copii cazare și masă, Hotelul Miorița (Neptun), care pune la dispoziție pat suplimentar gratuit pentru copii, Hotelul Delta din Jupiter și California din Cap Aurora, ambele oferind gratuit cazare în regim all inclusive pentru copiii sub 12 ani. Tot din Jupiter, Hotelul Capitol oferă gratuitate pentru copii la toate tipurile de pachete, la alegere (cazare, cazare cu mic dejun, cazare  cu demipensiune – mic dejun și cină – sau all inclusive), iar Hotelul 2D Resort & Spa (Neptun) asigură cazare și masă gratuite pentru copii. La rândul său, Hotelul Olimpic (Jupiter) pune la dispoziție pat suplimentar gratuit pentru copii. Campania se derulează până pe data de 12 iulie, iar lista este deschisă și pentru alte hoteluri care doresc să se înscrie.

  Pe lângă facilitățile oferite de hotelieri, în campania “Mare pentru cei mici” au intrat și două parcuri de distracții de pe litoralul românesc: Parc Aventura din Neptun și Galaxy Water Park din Jupiter. Fiecare oferă un număr de 20 de bilete de intrare pentru copiii cu vârsta până în 14 ani.

  Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita că îmi poți da follow  AICI pentru a vedea și următoarele postări. Mulțumesc!

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit