• Camere Live link="camereLive"
 • Ce gadgeturi nu-mi lipsesc din ruscacul de plajă

  0 Shares

  Din momentul în care am scăpat de un “bagaj” de 33 de kilograme, iar  fiecare dimineață începe cu cel puțin o oră de sport pe nisip sau în mare, am fost nevoit să-mi adaptez și rucsacul de sport. Da, poate că pare ciudat, dar am anumite gagdeturi de care nu mă despart atunci când fac sport. Nu spun că cele pe care le am eu sunt cele mai bune sau ție chiar îți folosesc, dar până acum eu sunt mulțumit de raportul preț/calitate/nevoie.

  Husa waterproof pentru telefonul mobil

  Dacă vrei să faci baie în mare, să te scufunzi în piscină sau să îți protejezi telefonul mobil de zgarieturile provocate de micile particule de nisip, îți recomand husa Baseus Airbag Waterproof de 17.5 x 10.5 cm, ideala pentru telefoane de 6.5 inci. De ce este atât de specială? Are airbag încorporat pentru evitarea șocurilor și rezistă în apa pânî la 30 m adâncime. Dăcă vrei să răspunzi la telefon în timp ce faci baie în mare, o poți face cu ușurință, datorită membranei transparente responsive. Să recunoaștem că poți face și fotografii atunci când te dai cu paddle-ul.

  Funky Travel - Romania

  Un smartwatch rezistent pentru persoanele active

  Ce-i drept, eu mă joc cu mai multe ceasuri dedicate activităților în aer liber. Cum am spart ecranul de la Apple Watch, acum folosesc un MyKronoz ZeSport2. Are GPS, îți înregistrează activități precum ciclism, mers, alergare și drumeție. Este prevăzut cu senzor pentru ritmul cardiac, dar îți monitorizează și  somn, dispune de altimetru, barometru, cronometru, mementouri, afișare număr / nume apel, găsire telefon sau gestionare playlist audio.  

  Și dacă tot vorbeam despre vacanțele și activitățile la mare, îl poți purta și în timp ce intri în apă. Nu îți face griji, indiferent dacă ai Android sau IOS, aplicatia ZeSport2 este disponibilă atât în Google Play, cît și în App Store! Și tot la capitolul activități pe plajă, dar și pe apă, o să vă arăt boxa mea rezistentă la apă.

  Powerbank 3 în 1: baterie externă, lanternă și difuzor waterproof

  Tocmai ce am primit acest gadget și pot să vă spun doar din specificații de ce l-am ales. Goui Max Camp Light îți încarcă telefonul cu cei  5200 mA din dotare, te ajută noaptea pentru că are lanternă încorporată și are și un difuzor cu conexiune Bluetooth, cu o autonomie de până la 11 ore. Se poate instala și pe bicicletă cu suportul dedicat sau o poți atașa la rucsac, folosind cârligul special.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit