• Camere Live link="camereLive"
 • Hotelierii au dat startul reducerilor în Delta Dunării

  0 Shares

  Cea mai nouă atracție este pachetul de: doi plus unu – la două nopți plătite, una este gratis. Oferta este pusă pe piață de singurul hotel de cinci stele din Deltă și le oferă turiștilor posibilitatea de a se bucura de o vacanță de lux, pe insula din inima Deltei Dunării, dar la un preț accesibil.  

  Venim în întâmpinarea oaspeților noștri și îi așteptăm cu oferte extrem de atractive! Pentru două nopți de cazare achiziționate, noi le oferim una GRATIS! Oferta este valabilă până pe 21 decembrie și se aplică pentru toate tipurile de camera. Și nu este singurul pachet special conceput pentru clienții noștri. Pentru mini-vacanța de 1 Decembrie le-am pregătit o mulțime de surprize. Avem două pachete în funcție de preferințe și timpul alocat. Bineînțeles, ne pliem pe cerințele turiștilor și, la cerere, putem face oferte personalizate.” Beniamin Crăciun, general manager Lebăda Luxury Resort and Spa

  Cazarea în bungalow-uri de pe malul Dunării, la preț promoțional

  În oferta ”2 nopți de cazare + 1 gratuită” sunt incluse și vestitele bungalow-uri, care, vara aceasta, au fost atracția principală! Un număr de 31 de astfel de căsuțe sunt puse la dispoziția turiștilor.

  În curând, bungalow-urile vor avea și jacuzzi exterior chiar deasupra apei. Iar pentru cine vrea o experiență inedita poate să închirieze căsuțele din copac, unice în Delta Dunării.

  Pentru a satisfice și cele mai pretențioase gusturi, resortul nostru pune la dispoziția clienților 17 tipuri de camere. De la cele standard, până la camerele VIP cu grădină proprie, care pot ajunge la o suprafață de 110 mp., în curtea cărora un bucătar personal poate să le gătească oaspeților. Bineînțeles, acest lucru se poate face doar la cerere. De asemenea, toți clienții noștri se pot bucura gratuit de toate facilitățile resortului: SPA, teren multifunctional cu nocturnă, loc de joacă pentru copii etc.” Andrada Popovici, director de comunicare Lebăda Luxury Resort and Spa

  În plus, pe insula aveți parte de relaxare completă și sunteți în siguranță! Hotelierii au grijă ca toate măsurile de protecție împotriva noului coronavirus să fie repectate: de la nebulizatoare în camere, până la măști și dezinfectant care se găsesc la discreție în tot complexul.  

  Acesta este un articol promovat de Lebăda Resort Luxury&Spa

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.