• Camere Live link="camereLive"
 • Hotelul Ramada by Wyndham Constanta, o experiență la cele mai înalte standarde

  0 Shares

  Hotelul Ramada by Wyndham Constanta s-a născut din dorința de a oferi o experiență la cele mai înalte standarde. Amplasat în Mamaia, pe malul lacului Tăbăcarie, în apropierea Satului de Vacanță, la mai putțn de 10 minute de mers pe jos față de plajă, hotelul Ramada by Wyndham Constanta este o locație de 4 stele, inaugurată în anul 2017, parte a celui mai mare lanț hotelier din lume, Wyndham Hotels & Resorts.

  Hotelul poate raspunde cu succes și celor mai exigente pretenții și este atât un concept de business, cât și unul de leisure, ce oferă o gamă variată de facilități, atât pentru cazare și masă, cât și pentru organizare de evenimente corporate și evenimente festive. Pe lângă cele 174 de camere și apartamente spațioase, cu suprafețe de la 38 mp la 120 mp, utilate în stil modern și exclusivist, hotelul pune la dispozție 4 săli de conferință cu capacități de până la 220 locuri, cu dotări de ultimă generație, un restaurant cu meniu internațional cu influențe mediteraneene, un bar și un sky bar, ce impresionează prin vederea panoramică spectaculoasă, de neuitat, asupra lacului și Mării Negre.

   De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie, subterană și exterioară, cu o capacitate de 120 de locuri, oferită în mod gratuit oaspetilor.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.