• Camere Live link="camereLive"
 • Hotel Central Mamaia, destinația perfectă de vacanță

  0 Shares

  Hotelul Central este un hotel de 3 stele situat in zona centrala a Statiunii Mamaia, la 50m de plaja, pe partea opusa fiind lacul Siutghiol. Cazarea se face in 119 camere duble si 3 apartamente dotate cu: aer conditionat, SMART TV FULL HD cu televiziune prin cablu, frigider cu mini bar, telefon, balcon, baie cu dus. Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere clientilor nostri sentimentul de relaxare si odihna. Curatenia in camere se face zilnic, iar receptia este la dispozitia turistilor non-stop.

  Hotelul are piscina proprie. Accesul si sezlongurile sunt oferite gratuit turistilor cazati in hotel. Piscina hotelului Central este una din atractiile statiunii Mamaia in ceea ce priveste petrecerea timpului liber si divertismentul. Piscina este situata catre mare, e descoperita, cu apa dulce, fiind accesibila adultilor si copiilor, adancimea apei facandu-se treptat de la 1 la 2 m.

  Hotelul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri, echipata cu flipchart, retroproiector, videoproiector, aer conditionat.Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa, ofera un meniu variat, cu specialitati atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala. Langa terasa restaurantului este amenajat un spatiu de joaca pentru copii.    

  Hotel Central Mamaia

  Fiesta del Mar, terasa-restaurant a piscinei are o capacitate de 350 de locuri, oferind un meniu variat de specialitati din peste si fructe de mare. In fiecare seara sunt spectacole live de muzica si dans. Politica hotelului Central este orientata catre satisfacerea clientului prin furnizarea de servicii si produse de calitate, respectand normele de siguranta alimentelor. Toate aceste obiective sunt urmarite si dezvoltate printr-un management riguros al calitatii, hotelul Central fiind certificat ISO 9001:2015 de catre organismul international de certificare DNV-GL.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.

  Fii FUNKY💃🏼! Abonează-te la Newsletter

  Fii primul care află cele mai apreciate ponturi de cazare , cele mai vânate coduri de reducere pentru vacanțe și cele mai noi informații verificate despre turism. 

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!