• Camere Live link="camereLive"
 • Hai la yoga pe plajă, la răsăritul soarelui

  0 Shares

  Nimic nu se compară cu o zi începută pe plajă la răsăritul soarelui. Dacă mai adaugi și practică yoga la ziua cu pricina, știi deja că ai rețeta unei zile perfecte, cu detașare și energizare, simultan. Suntem deja la a patra ediție #SunriseYoga, un eveniment de tradiție printre practicanții de yoga din Constanța. Anul acesta este puțin mai special, deoarece ne vedem pe plaja Neversea, de două ori pe săptămână: miercurea și vinerea de la 6.30. Da, dimineața!

  Energia răsăritului sau cum să beneficiezi de “the golden hour”

  Tehnic vorbind, ședința de yoga ar fi trebuit ținută la 5.30, dar ne place să avem și practicanți la sesiuni. Ora de dinainte de răsăritul soarelui se numește “the golden hour” și se spune că este momentul din zi ideal pentru orice practică de meditație sau de elevare a conștiinței. Acel moment dintre noapte și zi, dintre lună și soare, acel prag dintre subconștient și conștient, când mintea este liniștită, orașul încă doarme, iar practicantul își poate vedea liniștit de munca lui interioară.

  plaja
  Yoga la răsăritul soarelui

  Dar cum asceză cu forța nu se face, iar scopul nostru principal este să facem oamenii fericiți și relaxați, am decis să ținem ședințele de yoga la o oră relativ rezonabilă. În plus, din luna august vom putea să vedem și răsăritul înainte de practică.   

  Oricine poate face yoga pe plajă

  Ședințele de SunriseYoga sunt all levels, ceea ce înseamnă sunt destinate tuturor, indiferent de nivelul sau experiența de practică yoga. Desigur, dacă există probleme de sănătate, vă rugăm  insistent să anunțați instructorul  înainte de începerea orei. Dar chiar și așa, asanele pot fi modificate și adaptate în funcție de nevoile și limitele fiecărui corp.

  yoga
  Mihaela Dragomir, instructor de yoga

  Clasele durează 90 minute, până la ora 08.00 și e nevoie să ai la tine un covoraș de yoga sau un prosop mare de plajă pe care să practici. De asemenea, ține cont că în acea oră jumate, temperatura exterioară se va schimba destul de mult, așa că e bine să fii îmbrăcat în straturi și cât de cât protejat de vânt în unele dimineți.

  Neversea Beach

  Participarea se face fie pe bază de abonament (150 lei/4 ședințe), fie cu plata la ședință (50 lei/ședință). Abonamentele sunt valabile și pentru orele în studio, conform programului #OneYogaStudio.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.