• Camere Live link="camereLive"
 • 1 Decembrie în Delta Dunării: Restricțiile îi determină pe români să facă rezervări last minute

  Lipovenesc, proiectul fotografului “adoptat” de comunitatea din Jurilovca. Marian a venit să petreacă Paștele în Deltă, iar acum renovează o casa din 1893
  0 Shares

  Proprietarii hotelurilor și pensiunilor din Delta Dunării deschise și în extra-sezon au pregătit pachete speciale pentru minivacanța de Sfântul Andrei – 1 Decembrie, precum și de Moș Nicolae, acordând o atenție sporită măsurilor sanitare ce se impun în contextul pandemiei, dar tendința turiștilor românilor de a rezerva pe ultima sută de metri se menține și în acest an din cauza restricțiilor, anunță reprezentanții Green Village 4* Resort, cel mai mare complex turistic din localitatea Sfântu Gheorghe.

  Turiștii trebuie să prezinte certificatul verde, iar copiii pot fi testați la fața locului, în mod gratuit, cu teste rapide de salivă

  Românii pot petrece atât Ziua Națională, cât și sărbătoarea de Sfântul Nicolae în complexul din deltă, un pachet de trei nopți alese oricând în intervalul 26 noiembrie – 7 decembrie costând 150 de euro de persoană, sumă ce acoperă cazarea cu mic dejun, o gustare tradițională de bun venit, transfer cu barca de la Murighiol la Sfântu Gheorghe și o reducere de 20% la masaj și excursii opționale în Deltă. 

   

  “Avem o listă de așteptare foarte lungă, pentru că turiștii ne sună, solicită oferta specială pentru zilele de sărbătoare, dar nu fac o rezervare fermă pe loc: preferă să mai aștepte și aceasta din pricina incertitudinilor generate de pandemia de coronovirus și de restricțiile impuse de autorități. Însă, sfatul nostru este acela de a rezerva pentru a fi siguri că mai găsesc camere disponibile, iar, pentru liniștea lor, să adauge în pachet și asigurarea storno cu acoperire Covid-19, prin care își pot recupera aproape integral suma achitată”, afirmă Octavian Moldovan, director general Green Village 4* Resort.

  Apus în Delta Dunării

  “Noi am achiziționat teste antigen pe care le facem gratuit la cazare, mai ales că mulți turiști ne întreabă în momentul rezervării dacă solicităm testare pentru copii. De asemenea, noi îi testăm pe toți angajații la fiecare două zile, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați, pentru că știm cât de important e ca toată lumea să se simtă în siguranță. Avem și avantajul spațiilor generoase și deschise, cu intrări separate în camere direct de afară, terasă încălzită ceea ce presupune din start distanțare fizică, deci nu sunt motive de îngrijorare”, adaugă reprezentantul Green Village 4* Resort.

  Potrivit reprezentanților Green Village 4* Resort, principalul motiv pentru care românii aleg să se cazeze la Sfântu Gheorghe este relaxarea departe de agitația orașelor. În al doilea rând, mulți sunt atrași de activitățile numeroase pe care le  pot derula atât în interior (proiecții de film în sălile de cinema, saună, masaj, biliard, tenis de masa, darts, jocuri de societate, fussball, air-hockey), cât și afară -plimbări cu barca pe lacuri și canale spre Gârla Turcească, Caraorman, Letea, Sulina, Lacurile de Nord, pescuit sportiv, plimbări cu bicicleta sau pe țărm, la vărsarea Dunării în Marea Neagră. Mai există o categorie de oaspeți formată din corporatiști care pot lucra de oriunde și care accesează pachetele Work from Hotel, la Green Village 4* Resort având la dispoziție un spațiu dotat audio-video pentru conferințe online.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.