• Camere Live link="camereLive"
 • Vacanțe în întreaga lume chiar de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

  0 Shares

  Traficul aerian a fost puternic afectat de pandemia de coronavirus, întrucât țările și-au închis granițele în încercarea de a stopa răspândirea bolii. Însă,chiar şi aşa, apetitul românilor pentru vacanţe nu a scăzut. În minivacanța de 1 decembrie, constănțenii au preferat să își petreacă zilele libere în stațiunile turistice din Turcia sau să aleagă o altă legătură aeriană din Istanbul către alte destinații din lumea largă. Acesta este beneficiul curselor spre Istanbul operate de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Turkish Airlines conectează litoralul cu 400 de destinații din 120 de țări.

  Și iată că mâine,  17 decembrie 2021, 65 de turiști din Iași, București și Constanța vor pleca de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu către Panama. Ghidul turistic, Daniel Tudora, cel care organizează experiența susține că aeroportul de la malul mării este un nod aerian extrem de important. “Uneori poate fi doar un exercițiu de accesibilitate intermodală, ținând cont că este aeroportul situat cel mai aproape de unul dintre cele mai mari hub-uri aeriene din lume – Istanbulul. La care se adaugă prezența curselor directe operate de Turkish Airlines și de posibilitatea de cuplare rapidă cu alte zboruri operate de aceeași companie pe numai puțin de 5 continente – doar Australia lipsește!”, susține ghidul turistic.

  Turkish Airlines
  Turkish Airlines conectează litoralul cu 400 de destinații din 120 de țări

  Pentru anul zeci de români vor putea pleca din Constanța spre  destinații de vacanță  din Cuba, Japonia, Kazahstan și de ce nu, Africa. ”Deja s-au făcut multe rezervări și trendul este crescător, și mulți locuitori din Dobrogea își achiziționează deja bilete pentru vara viitoare, pentru a zbura de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Suntem încrezători. Constănțenii nu zboară întotdeauna doar până  la Istanbul. Acesta a este un hub, un nod aerian, iar majoritatea pasagerilor Turkish Airlines se îndreaptă către țări de pe întreaga planetă. Tocmai de aceea, când oamenii doresc să călătorească, Turkish Airlines este prima alegere, de cele mai multe ori. ” a declarat directorul Turkish Airlines Constanţa,  Armagan Otlak.

  Armagan Otlak, directorul Turkish Airlines Constanţa

  Deocamdată sunt două zboruri săptămânale pe ruta Constanța – Istanbul, dar se fac eforturi ca din vara lui 2022 să fie operabile de pe aeroportul constănțean patru curse aeriene către Istanbul.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.