• Camere Live link="camereLive"
 • Provocare pentru echipa #NEVERSEA, dacă tot l-au anunțat pe  Steve Aoki

  Nu pare România! Zici că este pe o plajă din America! Neversea Constanta Litoral Petrecere Festival Muzica Distractie Plaja Romania Europa
  0 Shares

  Înainte, vă las anunțul oficial făcut de cei de la Neversea! “Un nume nou intră în line-up-ul festivalului Neversea. Steve Aoki vine în această vară la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa și pregătește un show incendiar pentru fanii din întreaga lume care vor simți din nou libertatea pe The Island of Dreams. DJ-ul și producătorul american, cu origini japoneze, este nerăbdător să urce iar pe una dintre scenele sale preferate. Bineînțeles că din show-ul lui nu va lipsi celebrul moment ,,Cake Me”, unul dintre cele mai așteptate momente de public, când artistul aruncă torturi în mulțime”

  steve aoki neversea 1

  Producătorul nominalizat de două ori la premiile Grammy, Steve Aoki face din orice apariție pe mainstage un adevărat spectacol. Pasionat și de noile tehnologii, Steve Aoki cumpără frecvent bunuri digitale și împărtășește mereu publicului detalii despre achizițiile sale. În timpul unui eveniment live în Boston, Steve Aoki a oprit muzica pentru a le arăta tuturor ultimul NFT pe care și-l cumpărase: un desen cu un extraterestru roz, pe care a dat 269.69 ETH, echivalentul a 859.000 de dolari. Acesta a declarat că NFT-urile îl fac să se simtă din nou copil. Colecția Dream Catcher, pe care a deținut-o, a fost vândută pe piața NFT cu suma de 4,25 milioane de dolari.

  Și acum, provocare pentru echipa #Neversea

  Dacă ați mai fost la Untold sau Neversea poate știți că unul dintre cele mai așteptate momente este cel în care Steve Aoki aruncă torturi spre spectatori. Nu vă faceți griji!  Nimeni nu pățește nimic! Echipa face ‘nșpe teste pe voluntari ( J) pe care le și filmează și le trimite spre studiu producătorului muzical. Cu alte cuvinte, tortul nu va răni pe nimeni! Sunt extrem cu curios ( și de aici provocarea) să aflu câți români și-ar dori să intre în pielea voluntarului care va încerca tortul pentru testele făcute pentru echipa lui Steve Aoki. N-aș vrea să exagerez, dar cred că echipa Neversea se va trezi cu mii de cereri din partea celor care și-ar dori să “guste” puțin din lumea nevăzută a celor care organizează astfel de festivaluri.

  Festivalul Neversea, ajuns la cea de-a patra ediție, are loc în acest an între 7 și 10 iulie. Prețurile abonamentelor pornesc de la 124 euro + taxe pentru General Acces și ajung la 260 de euro + taxe pentru VIP. Detalii pe neversea.com.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit