• Camere Live link="camereLive"
 • Lista petrecerilor de 1 Mai din Mamaia și Constanța, dar și sfaturi pentru a evita blocajele din trafic

  0 Shares

  Înainte de a sări direct în încălțămintea de dans, am zis să vă dau câteva ponturi de a evita blocajele din trafic cu care noi, localnicii, ne-am obișnuit deja. În cazul în care veniți cu mașina dinspre București, evitați să ieșiți de pe A2 la intrare în Constanța, în zona bulevardului IC Brătianu. Fie că veți sta în Constanța sau Mamaia, uitați că există varianta ocolitoare. În acest moment se lucrează pe mai multe secțiuni ale drumului, iar cei câțiva kilometri de la intrarea în oraș până la locul de cazare o să vi se pară o veșnicie. Am creionat mai jos o hartă cu drumul cel mai lejer și mai rapid deși este cu câțiva kilometri mai lung. Folosiți-vă de breteaua A2 spre A4 (Ovidiu – Tulcea) și abia atunci îndreptați-vă spre Constanța.

  Recomandare de evitare a blocajelor din trafic

  Această variantă este la fel de recomandată și pentru cei care au locurile de cazare în oraș.

  Prima petrecere de 1 Mai este de fapt de Paște

  Warm up-ul pentru perioada 28 aprilie – 04 mai începe de fapt în prima zi de Paște, pe un bulevard din Constanța. Probabil că organizatorii s-au gândit că cea mai sigură variantă de a scăpa de surplusul meselor copioase este mișcarea în aer liber. Și dacă vremea ține cu ei se anunță câteva ore de dans. Din acest moment, dacă apeși pe fotografiile care urmează vei fi direcționat spre pagina evenimentului. Ca să nu se supere nimeni, evenimentele sunt descrise din punct de vedere calendaristic și geografic (de la nord, la sud).

  Patru zile mai târziu, pe 28.04.2022 în Mamaia sunt așteptați mii de turiști români și străini. Sunwaves 28 va reuni zeci de dj, iar corturile vor fi amplasate în nordul stațiunii, în zona cluburilor.

  Sunwaves

  Și cum sunt primele petreceri de 1 Mai după doi ani de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, toată zona de nord va fi împânzită de evenimente care nu vor duce lipsă de clienți. Dacă nu mă credeți, încercați să vă faceți rezervări la hotelurile/apartamentele de vacanță din zonă. Să ajungem la celebrul local recunoscut pentru roabele cu pline cu sticle de șampanie și artificii. Sunt două petreceri programate, pe 30 aprilie și 1 mai, iar reprezentanții clubului Loft țin încă la păstrare numele artiștilor invitați. Vă dău un singur pont pentru că nu am voie să zic mai mult! Multe tinere vor cânta pe mese următorul refren…”Da mamă, sunt…”

  Loft
  sura foto: Loft

  Câțiva zeci de metri mai spre sudul stațiunii, dar tot în zona de cluburi, la Fratelli, deja curge cu rezervări pentru mese. Prima petrecere este programată vineri seară pe 29 aprilie când invitați sunt Smiley și Delia, iar pe 30 aprilie se vor rupe ceva opinci pe ringul de dans. Amfitrionii serii sunt Loredana și Damian & Brothers.

  Fratelli Mamaia
  Fratelli Mamaia

  Cei care sunt cazați în centrul stațiunii Mamaia, au ca opțiune clubul LUV.

  Evenimente pe plaja din Constanța

  Să ajungem și la prima plajă extinsă de pe litoral, la cea din Constanța. Aici de referință sunt două evenimente. Băieții de la ZooM Beach Bar au decis ca seara de 30 aprilie să debuteze cu Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase. Dacă nu ai fost încă la vreun eveniment unde au fost invitați, îți recomand să nu-I ratezi. Apoi, ai toată plaja la dispoziție dacă vrei să dansezi în picioarele goale până la rărăsit.

  ZooM Beach

  Și dacă vrei să resimți primele emoții ale festivalului Neversea, îți dau o veste bună. Plaja Neversea se va deschide și va găzdui mai multe evenimente în perioada 30 aprilie – 01 mai.

  Neversea

  În cazul în care vrei să petreci pe mare, îți dau și aici un pont. Iahtul celor de la Allezi, va colora din nou linia orizontului începând cu 29.04.2022.

  sursa foto: Allezi Yaht

  Îți reamintesc că dacă apeși pe fotografii vei fi direcționat spre paginile evenimentelor.  Și dacă nu ai încă rezervările făcute pentru vacanță, găsești AICI oferte de cazare și cu 45% reducere. Iar vremea o poți monitoriza LIVE din sudul până în nordul stațiunii, dar și pentru orașul Constanța.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar de 15 ani lucrez la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  Fii FUNKY💃🏼! Abonează-te la Newsletter

  Fii primul care află cele mai apreciate ponturi de cazare , cele mai vânate coduri de reducere pentru vacanțe și cele mai noi informații verificate despre turism. 

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!