• Camere Live link="camereLive"
 • Pont: iată unde găsesți 29 de restaurante mobile, în același loc, pe litoral

  Festival du Bonheur
  0 Shares

  Dacă nu ți-ai dat încă seama din titlu, este vorba despre Festival du Bonheur. Devenit tradiție înainte de impunerea restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, festivalul atrăgea mii de turiști dornici să găsească diverse preparate, dar în același loc.

  Festival du Bonheur
  Festival du Bonheur

  Fotografia de mai sus nu este din arhivă, ci de aseară, de la deschiderea celei de-a șasea ediție a festivalului. Locul unde vei găsi 29 de restaurante este situat în nordul stațiunii Mamaia, în zona de camping din imediata vecinătate a plajei Shut Up.

  Și dacă nu ați mai fost niciodată la Festival du Bonheur, iată lista restaurantelor mobile care pregătesc unele dintre cele mai delicioase preparate.

  Arrosticini / Burger Van / Burger Peter / Camionetta / Churros Station / Drunken Squid / Famous Waffles / Fane Curcanu’ / Flameburgers by Meat Busters / Furgoneta Street Chefs  / Gourmet Street Food / La nu știu cine / Meat Busters / Mexican Buziness/  Miss Baker / Republika Pljeskavica / Prepelitescu / Satisfry / Smokin’ Pig / Switchmorn / Thaice cream /  VanFruct / Vice Cream / Umami / WurstAholic Food Truck / Yoyo Burger / Za German / Zobuian

  Organizatorii completează experiența culinară cu  zone de relaxare pentru petrecerea timpului liber. Și dacă tot am ajuns aici, iată și lista celor care vor avea rolul de a asigura buna dispoziție pe perioada festivalului.

  ALEX RIDDLE, ADRIAN EFTIMIE, ANDREI K, CLAUDIO, DANI ZAVERA, DMC, DOBRIKAN, DUBSHAKE, ROSARIO INTERNULLO.

  Festival du Bonheur
  Festival du Bonheur

  Și o ultimă informație extrem de importantă! Festival du Bonheur este deschis după următorul program:

                   29 aprilie – 01 mai 2022: între orele 12:00 – 03:00

                   02 mai 2022 : între orele 12:00 – 00:00

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit