• Camere Live link="camereLive"
 • Ce poți face cu 96 de lei pe zi în stațiunea Mamaia? Plătești parcarea pentru 24 de ore!

  funkytravel.ro
  0 Shares

  Costul parcării în stațiunea Mamaia a fost un subiect fierbinte și  în sezonul estival 2021. Autoritățile au fost criticate de hotelieri pe motiv că sperie turiștii, edilii le-au reproșat celor cu afaceri în Mamaia că nu au locurile de parcare obligatorii și că nu au închiriat spațiile puse la dispoziție, dar când s-a tras linie nu s-a ajuns la consens.

  harta statiunea mamaia
  Stațiunea Mamaia în aplicația de parcare

  Așa se face că tariful de ZONA ZERO, aplicabil în toată stațiunea Mamaia, va intra în vigoare la miezul nopții de 30 aprilie spre 1 mai 2022,  fix când vor sări dopurile șampaniilor cărate cu roabe pline de artificii.  Și tot de la ora 00.00, cardurile turiștilor vor fi debitate cu 96 lei dacă vor să achite 24 de ore de parcare.

  Informații utile pentru cei care aleg să vină cu mașina în Mamaia

  Cum cei mai mulți dintre cititorii www.funkytravel.ro folosesc telefoanele mobile pentru a citi articolele, o să mă refer la modalitatea de a achita parcarea prin intermediul aplicației Constanța Parking. Este și singura posibilitate de a achita pentru 24 de ore. În cazul în care vrei să te trezești din trei în trei ore ca să achiți prin sms, îți urez succes.

  Opțiunea de parcare prin SMS
  Prețuri parcare Mamaia

  Ultima opțiune de plată în aplicație te duce spre tarfiul pentru 24 de ore, respectiv un cost de 96 de lei/zi. Din păcate, nu există opțiunea pentru mai mult de o zi ceea ce însemnă că dacă stai mai mult de 24 de ore în Mamaia, trebuie să repetați operațiunea.

  aplicatie parcare
  Opțiunea actuală din aplicație - ZONA ZERO

  Deși nu-mi place să scriu despre informații aflate pe surse, există posibilitatea ca lucrurile să se regleze din luna iunie când stațiunea Mamaia ar putea fi încadrată în zona 2, iar tarifele sunt mult mai mici.

  .

  aplicație parcare
  Tarife ZONA 2

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit