• Camere Live link="camereLive"
 • Septembrie, luna cu prețuri mici chiar și în stațiunea Mamaia

  Vacante familie distractie oferte recomandari all inclusive litoral cazare plaja statiune libertate cercetare psiholog aer liber Funky Travel Blog
  0 Shares

  Peste 20 de hoteluri din Mamaia au anunțat că reduc masiv tarifele pentru luna septembrie. De exemplu, la un hotel de trei stele, prima lună de toamnă aduce un tarif de 70 de lei de persoană pe noapte

  ”Înregistrăm o cerere foarte mare pentru prima săptămână din luna septembrie, când sunt așteptați să ajungă în Mamaia un număr important turiști, chiar dacă vacanța de vară este mai scurtă, iar elevii vor începe cursurile pe 5 septembrie. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat, iar cei care doresc să vină la mare în următoarea perioadă trebuie să își facă deja rezervări. Programul va continua până la sfârșitul lunii septembrie și este completat și cu oferte speciale pentru seniori”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

  Organizația Patronală Mamaia Constanța anunță că sunt reduceri chiar și la unitățile de cazare care oferă servicii all inclusive. De exemplu, pentru hotelurile de 3 stele din Mamaia, prețul poate ajunge până la 326 de lei/persoană/noapte în regim de Ultra All Inclusive sau la 360 lei/persoană/noapte, pentru hotelurile de 4 stele.

  All inclusive
  All inclusive

  Litoralul pentru Toți este un program destinat turiștilor care doresc să își petreacă sejurul la mare în extrasezon. După data de 1 septembrie, prețurile la cazare sunt mai mici, iar plajele și stațiunea Mamaia sunt mai libere, chiar dacă vremea este încă bună pentru plajă și băi în mare. În cadrul programului se înscriu, în fiecare primăvară și toamnă, hoteluri de 2, 3 și 4 stele. Acestea oferă în cadrul programului, pachete turistice de șase nopți de cazare. Oferte găsiți și la hotelurile care nu fac parte din acest program.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.