• Camere Live link="camereLive"
 • Dacă ai noroc să o prinzi liberă, te poți caza în casa Prințului Charles

  0 Shares

  De la 100 de euro în sus este o noapte de cazare la casa nr 163 din Viscri, deținută de Prințul de Wales. Este doar una dintre proprietățile deținute de Prințul Charles în România.

  Anunțul privind deschiderea imobilului pentru public a fost făcut de Eugen Vaida, directorul Fundației Prințului Charles în România

  “Așadar, veți putea vedea expozițiile școlilor de vară de arhitectură, “florilegiumul” ce conține desene cu majoritatea specilor de floră din Transilvania, magazinul de produse tradiționale amenajat cu sprijinul Profi Romania, grădinile aromatice și de legume îngrijite de copiii din Viscri, iar la sfârșitul turului sper să apreciați ceaiul de la cafeneaua amenajată în șopronul gospodăriei. Avem o echipa formidabilă: Mihai și Raluca Grigore din Viscri care au și preluat în administrare gospodăria, colegi mai tineri din comunitatea din Viscri și câțiva voluntari energici. Țin să le mulțumesc pe această cale pentru tot efortul depus. O parte din venituri va merge către proiectele pe care dorim să le susținem în comunitatea locală, iar o altă parte către proiectele pe care dorim să le dezvoltăm la nivel național. Dacă treceti prin Viscri,  nu ezitați să intrați în casa de la 163”.

  Spor la rezervat, eu nu am reușit să găsesc vreo perioadă liberă

  Am încercat să fac o rezervare, dar site-ul oficial postat de fundație nu este activ, îl aveți aici (poate aveți voi mai mult noroc), iar pe motoarele de rezervări nu am găsit nicio zi liberă.

  . Nu este însă singura casa unde te poți caza. Noi am petrecut câteva zile la Mălâncrav 276, iar despre plusurile și minusurile unei astfel de experiențe am scris aici.

  Mălâncrav, satul cu cea mai mare populație de sași din Transilvania

  Plusuri și minusuri pentru un city break în Transilvania rurală

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit