• Camere Live link="camereLive"
  • Imagini noi cu transformarea Cazinoului Constanța

    Cazino
    0 Shares

    Mă tot gândesc dacă nu cumva furtuna, care a smuls materialul de protecție al Cazinoului, a fost de fapt invocată de milioanele de români sătui să tot aștepte reabilitarea clădirii. Iată un video, realizat de cei de la Cazino Constanța, în care puteți observa ceea ce au găsit muncitorii deasupra clădirii și cum arată turnurile după reabilitare.

    .

    Noua înfățișare a clădirii poate deveni un motiv pentru un city break pe litoral în această toamnă.

    Dacă nu vă atrag prețurile mici de toamnă, atunci mergeți pe mâna unui localnic care vă spune că litoralul este mult mai frumos în extrasezon. Scăpați de cozi, de prețurile mari, iar cherhanalele rămân deschise.

    Avatar
    Adrian Gorpin

    Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit