• Camere Live link="camereLive"
 • Te-ar convinge acest film să vii în România ?

  Standul României
  0 Shares

  Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat noul film de prezentare al României. A fost publicat pe pagina ministerului chiar în ziua deschiderii târgului de turism de la Londra. 

  Filmul vine  însoșit și cu anunțul ministrului Daniel Cadariu.  După mai bine de 6 luni de pregătire, de achiziții publice, în parteneriat cu Consiliul de Brand Turistic Național, suntem mai pregătiți să reprezentăm interesele țării noastre la cele mai mari târguri de profil: WTM Londra, TTR București, TT Varșovia, IBTM Barcelona. Alături de comunitățile de români din cele 3 state și de antreprenorii din țară ne dorim să atragem un număr cât mai mare de turiști străini în țara noastră, mai ales că avem argumente imbatabile, de la resurse naturale paliative, la ecoturism, turismul rural, city break-uri și festivaluri recunoscute la nivel internațional. Mult succes tuturor expozanților români!’’ Iată și imagini de la Târgul de Turism de la Londra.

  Participarea la târguri a fost suspendată după “rușinea de la New York”

  Tema pentru târgurile de turism din 2022  este „Feel Alive”, un concept care susține dezvoltarea brandului turistic național „Explorați Grădina Carpaților”.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit