• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cum poți fi printre cei 80 care vor petrece în Trenul Regal, de 1 Decembrie

  Trenul Regal
  0 Shares

  “De ziua națională a României, petrecem la rang de artă. O incursiune în timp cu TRENUL REGAL, pe ruta București – Sinaia, ce va aminti de zaiafeturile de odinioară.”

  Așa sună invitația la una dintre cele mai dorite experiențe din România. Nu sunt făcute prea multe detalii publice, dar au scăpat câteva informații și fotografii. Cei care au totuși o vârstă ar fi trebuit să se prindă din textul invitației!  Și atunci care este legătura cu Trenul Regal ? Cum ochilor mei albaștri le este greu să accepte că nu pot afla prea multe detalii, am privit câteva zile agenda de telefon, am aflat cine merge deja la petrecere, dar și cum poți să ajungi. Nu este gratis, ci costă 500 de euro/persoană, dar la cum se anunță programul, cei care își permit nu vor rata această ocazie.

  Degustări de vinuri în salonul regal, istorie, dar și delicii culinare la Sinaia

  Și acum să începem! Programul, dacă nu se modifică în timp, pornește cu o primire de gală, în Gara Băneasa din București. Aici, cei 80 sunt întâmpinați cu welcome drink și un aperitiv! Să nu uităm că suntem de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, așa ca acel welcome drink cred că va conține sigur țuică și palincă. Din ce în relatează unul dintre cei 80, se va întâmpla primirea între 09.30 și 10.30 Și apoi distracție! În tren vor fi somelieri, vinuri și brânzeturi speciale. 

  Să revenim la Trenul Regal că doar acolo se petrece prima parte din experiență. În tren, cei 80 vor avea parte de incursiuni în lumea, uneori ascunsă după draperii foarte groase, a familiei regale. Vei afla “care-i treaba” cu trenul regal, istoria Familiei Regale, dar și unele amănunte mai picante….că doar va fi la șpriț. 

  Trenul Regal
  sursa foto - https://www.facebook.com/trenulregalfilm

  Gara Sinaia te va aștepta cu bucate tradiționale

  Ar trebui să ajungi la 12.00-12.30 în Gara din Sinaia. Acolo, din ce înțeleg, vor fi preparate tradiționale ( proțapuri și lucruri la ceaun) și bineînțeles, muzica celor de la Taraf de Haidouks. Nu știu cât va dura această oprire, dar clar la ora 18.00-18.30, cei 80 vor ajunge din nou la București, tot în Gara Băneasa. Seara va continua cu un concert la Siro Bay Herăstrău, unde amicii de la Haidouks și Paulina vor performa. Bineînțeles că cei 80 au deja biletele rezervate.

  La final, vă spun doar atât! Uneori mi-ar plăcea ca astfel de evenimente să se organizeze și la malul mării, mai ales în extrasezon. Cât despre locuri libere la experiența din Trenul Regal, nu știu dacă mai sunt, dar tot ce am putut afla este acest număr de telefon (0726196196) unde îți poți încerca norocul. 

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit