• Camere Live link="camereLive"
 • Plimbare prin Paris! Gunoaie, proteste și Turnul Eiffel! Galerie video/foto 

  Paris
  0 Shares

  Paris este oricând o idee bună! Adevărat, dar parcă munții de gunoaie de pe străzi și protestele masive ( presa estimează o participare de peste 400 de mii de oameni) te cam pun pe gânduri. Iată o galerie foto realizată de un român care colindă străzile din Orașul Luminilor, transformat într-o mare platformă de deșeuri, aruncate la fiecare colț de stradă.

  Ministerul Afacerilor Externe a transmis mai multe atenționări de călătorie pentru Franța ținând cont de cele 200 de greve anunțate de sindicaliști.

  Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 şi +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

  Paris
  Vezi galeria video! Apăsă pe fotografie

  De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie următoarele telefoane de permanenţă, în funcţie de circumscripţia consulară de reşedinţă, astfel: Consulatul General al României la Paris: +33680713729; Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164; Consulatul General al României la Lyon: +33643627736; Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit