• Camere Live link="camereLive"
 • Decizie unică pe litoral: Phoenicia Blueview a publicat nemulțumirile turiștilor

  Phoenicia Blueview
  1 Shares

  Mai rar mi-a fost dat să văd un manager de hotel care să publice deschis, pe pagina de facebook, nemulțumirile turiștilor care i-au trecut pragul. Că s-a tot vorbit pe la colțuri de anumite plângeri, că a mai dat OPC-ul imagini filmate din hoteluri, dar, niciodată, nu am văzut o astfel de comunicare. Salut inițiativa celor de la Phoenicia BlueView și sper să fie preluată de cât mai mulți hotelieri.

  Iată mesajul integral al echipei de la Phoenicia Blueview.

  Dragi Phoenicieni,


  In urma celor 3872 de chestionare de satisfactie facute si centralizate in ultimele 14 zile, ni s-a confirmat ca exista o serie de aspecte pe care trebuie sa le imbunatatim pentru a va putea oferi cele mai bune servicii.


  Am fost mereu transparenti si nu am aspirat la perfectiune astfel ca evidentiem mai jos problemele sesizate de oaspetii cazati si intervievati, dar si propunerea noastra de solutionare pe care o vom definitiva impreuna cu dumneavoastra, voi fiind beneficiarii serviciilor pe care le oferim.

   

   

  1. PARCAREA – Este in curs de remediere – vom incerca sa oferim loc de parcare pentru fiecare camera in parte.
  2. TANTARI / INSECTE – Plasele de tantari vor fi montate pentru toate camerele in sezonul estival 2024.
  3. CURATENIA – Nu va asteptati la o schimbare majora avand in vedere criza de personal de pe litoral si prezenta personalului strain.


  Acestea fiind spuse, ECHIPA PHOENICIA VA MULTUMESTE ca ne alegeti in fiecare an! Ca intotdeauna, incercam sa oferim cele mai bune servicii si cele mai frumoase amintiri de vacanta, iar relatia stransa care ne leaga ne obliga sa aratam si punctele slabe pe care le avem.

   

   

  Phoenicia Blueview
  Phoenicia Blueview

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit