• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cele mai noi imagini din Cazinoul Constanța! 

  Cazino Constanța
  0 Shares

  Poate că ploaia de astazi, uneori torențială, a alungat localnicii curioși care verifică, aproape zilnic, stadiul lucrărilor la clădirea Cazinoului din Constanța. Dacă la exterior totul pare încremenit, în interiorul construcției impunătoare este un adevărat furnicar. Se lucrează la instalația de încălzire și ventilație, să nu uităm că litoralul este brăzdat de furtuni puternice în sezonul rece, alți muncitori pregătesc terasa spre mare, iar meșterii remodelează piesele ornamentale care nu mai pot  recuperate sau le refac pe cele care mai pot fi salvate. Prietenii de la pagina Cazino Constanța au primit permisiunea de a imortaliza stadiul lucrărilor, iar imaginile sunt aici.

  Cazinoul Constanța este renovat de compania Aedificia, iar fondurile sunt asigurate de Compania Națională de Investiții prin Ministerul Dezvoltării. 

  Iar dacă vrei să vezi live stadiul lucrărilor o poți face accesând pagina CAMERE LIVE

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit