• Camere Live link="camereLive"
 • Ultimul weekend de vară pe litoral! Iată ce poți face. 

  apus alezzi
  0 Shares

  Să nu credeți că nu m-am uitat în calendar atunci când am pus titlul. Știu că am trecut de jumătatea lunii octombrie și că pe Transfăgărășan a nins, dar pe litoral pare că suntem pe un alt continent, cel puțin zilele acestea. Dacă nu au luat-o razna toate aplicațiile meteo, vineri, sâmbătă și duminică ne întoarcem în luna iulie cu temperature chiar și de 29 de grade Celsius.  Vrei să verifici dacă aplicațiile meteo nu mint, apasă pe fotografie și ai imagini LIVE de pe litoral.

  Ce poți face într-un weekend de toamnă la mare ?

  Hai să vorbim despre cazare. În acest moment, tarifele la hoteluri sunt de extrasezon, iar eu am ales să-ți arăt prețurile pentru unități de trei și patru stele din Mamaia.  

  Să mergem mai departe și să spunem că vrei să faci mai mult decât să stai câteva ore la plajă. Tot în Mamaia ai unul dintre cele mai dotate Spa-uri din România.

  Nu-ți face griji că nu vei avea unde să mănânci!

  Toate cherhanalele sunt deschise, iar terasele din Piața Ovidiu și Portul Tomis te așteaptă.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit