• Camere Live link="camereLive"
 • Demolări la Aeroportul Constanța! Terminalul sosiri a dispărut complet. 

  Aeroportul Internațional Constanța
  0 Shares

  Funkytravel.ro vă ține la curent cu stadiul lucrărilor de modernizare a celei mai importante aerogări din județul Constanța. Potrivit contractului, constructorul are la dispoziție șapte luni pentru a ridica la Mihail Kogălniceanu două terminale moderne ( sosiri și plecări) care să poată asigura, la standarde internaționale, un flux de 400 de pasageri. Lucrările costă câteva milioane de euro.  În acest moment, vechea clădire a terminalului sosiri a dispărut complet și se demolează cel de plecări. Iată câteva imagini suprinse în timpul lucrărilor.

  Potrivit reprezentanților aeroportului, constructorul montează stâlpii viitorului terminal de sosiri. Până la finalul lui 2023, lucrările de modernizare ar trebui să ajungă la stadiul de 80%. Iată cum arată planurile Aeroportului Internațional Constanța-Mihail Kogălniceanu.

  Sper ca anul 2024 să aducă nu numai condiții moderne la aeroport, ci și curse noi spre Italia, Franța, Spania și Olanda.  În 2023, doar două companii au zboruri programate de la malul mării – Turkish Airlines și Wizzair.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit