• Camere Live link="camereLive"
 • 2 tone de deșeuri adunate în doar câteva ore! Plaja nu este coș de gunoi!

  Acțiune Constanța Restart
  0 Shares

  Asociația pentru protecția mediului “Constanța Restart” organizează anual o acțiune de ecologizare a sectoarelor de plajă aflate în dreptul orașului. Pe 28 noiembrie, zeci de voluntari s-au împărțit și au luat la pas Parcul Rotterdam și plaja din zona cartierului Consilieri, Constanța, în cea de a III-a ediție a evenimentului „Mulțumesc! Plaja Ta”.

  Plaja Constanta
  Zona în care s-a desfășurat acțiunea ( captură Google Earth)

  Nu mai putem da vina pe turiști! Plaja curățată este frecventată de localnici.

  Așa cum am scris și în intertitlu, zona curățată astazi de voluntari este frecventată de localnici și mai puțin de turiști, în această perioadă. Parcul cu vedere spectaculoasă la mare nu este destinație turistică, iar sectoarele de plajă sunt alese mai mult de câtre constănțeni. Și acum vine tragedia! Două tone de deșeuri au adunat voluntari în doar câteva ore. Cantitatea colectată în octombrie 2023 este mai mare decât în urma acțiunii organizată în 2022 pe o plajă frecventată de turiști. Tocmai de aceea țin să vă reamintesc că plaja nu este coș de gunoi mai ales că în zonă sunt recipiente pentru colectarea deșeurilor atât în parc, cât și la granița dintre plajă și cartiere.

  La final, țin să-i felicit pe organizatori, mai ales că au transformat această acțiune de ecologizare într-o tradiție.

   

  Eveniment organizat de Constanța Restart, ZooM Beach și City Park Mall.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit