• Camere Live link="camereLive"
 • Ofertă valabilă încă 5 zile! Reduceri de până la 52% pentru litoralul românesc

  plaja
  0 Shares

  Am tot spus-o și tot o să mă repet. 2024 este anul vacanțelor cumpărate din timp. Toți indicatorii arată că turismul și-a revenit după anii pandemiei, pofta de vacanțe și călătorii este în continuă creștere, iar tarifele de cazare cresc cu cât te apropii de perioada de concedii. Deși nu vreau să fiu cel care vă dă astfel de vești, anul acesta, oriunde veți merge în lume, veți plăti cu cel puțin 10% mai mult față de 2023.

  Soluții pentru a te menține în bugetul de vacanță

  Oricât de friguroasă ar fi luna ianuarie, este de fapt ce mai prielnică pentru a cumpăra vacanțele în sezonul cald, respective pentru pentru concediul din vară. De această dată, o să iau ca exemplu litoralul românesc.

  Până la finalul lunii ianuarie, sejururile pe litoralul autohton pot fi rezervate cu discount de până la 52%.

  Ca să vă fie mai ușor să descoperiți ofertele cu reduceri, am concentrat pe stațiuni hotelurile.

  Sejururile pot fi rezervate fie online si acceptă și plata cu cardul de vacanță.

  NOTĂ – ofertele expiră la finalul lunii ianuarie 2024

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit