• Camere Live link="camereLive"
 • Poiana Brașov: Ghidul Turistului pe Pârtii 

  schi Poiana Brașov
  0 Shares

  “Adi, îmi recomanzi un instructor de schi sau snowboard în Poiana Brașov. De la această rugăminte a pornit articolul pe care îl veți citi mai departe.  Așa cum v-am obișnuit, ofer ponturi doar dacă le-am testat.

  Pârtii și grad de dificultate

  Poiana Brașov dispune de mai multe pârtii adaptate pentru toate nivelurile de abilitate. Pârtia Bradul, ideală pentru începători, are un grad redus de dificultate și este perfectă pentru primii pași pe schiuri sau snowboard. Pentru schiorii intermediari, Pârtia Drumul Roșu oferă un traseu mai lung și provocări moderate. Avansații se pot bucura de Pârtia Lupului, recunoscută pentru pantele sale abrupte și provocările tehnice. În plus, sistemul de instalații de cablu facilitează accesul la diverse zone ale muntelui, asigurând o experiență completă și variată.

  Avantajele Utilizării unui Instructor

  Utilizarea unui instructor de schi sau snowboard în Poiana Brașov aduce multiple avantaje. Pentru începători, instructorii oferă fundamentul tehnic esențial, asigurând o învățare rapidă și sigură.

  Intermediarii beneficiază de corectarea stilului și dezvoltarea tehnicilor mai avansate. Pentru avansați, un instructor poate oferi sfaturi experte pentru finisarea stilului și abordarea unor provocări mai complexe.

  Instructorii, cunoscători ai pârtiilor locale, pot oferi și recomandări personalizate pentru cele mai potrivite trasee. Recomandare: eu am folosit instructori ai școlii WEGO SNOW și tocmai de aceea îi și menționez aici.

  Tarife 2024 

   

  Pachet minim 2 ore: 180 RON/oră schi sau snowboarding.

  O ora: 240 RON.

  *Prețurile nu includ costurile de transport pe cablu (ski-pass) si inchirierea echipamentului de ski/snowboard.

  Și dacă nu ai auzit de echipa condusă de Fish, îi găsești AICI sau AICI.

  Riscurile la care te expui dacă nu folosești instructor, mai ales dacă ești începător

  A nu angaja un instructor de schi sau snowboard în Poiana Brașov poate conduce la provocări semnificative, în special pentru începători și intermediari. Fără îndrumarea corectă, există un risc crescut de accidente din cauza tehnicilor incorecte sau a lipsei de informații despre pârtii. În plus, progresul în învățarea sportului poate fi lent și frustrant, iar lipsa sfaturilor profesionale poate duce la dezvoltarea unor obiceiuri greșite, dificil de corectat pe termen lung.

  În loc de concluzie, vă spun că indiferent de nivelul de experiență, angajarea unui instructor poate transforma radical experiența pe pârtii.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit