• Camere Live link="camereLive"
  • Aprilie la IAKI SPA: Vitalitate și Detoxifiere pentru o Primăvară Plină de Energie!

    Iaki Spa
    0 Shares

    Aprilie aduce cu sine promisiunea revitalizării și înnoirii, iar Iaki Spa răspunde acestui apel cu două oferte excepționale, create special pentru a-ți îmbogăți trupul și sufletul cu energie și vitalitate. Este luna ideală pentru a te reconecta cu tine însuți și a te răsfăța cu ritualuri de detoxifiere și relaxare. Descoperă modul în care Iaki Spa te poate ajuta să întâmpini primăvara plin de bine și energie.

    Ritual Corporal DETOX: Oaze de Purificare și Reînnoire

    Primăvara este simbolul renașterii, momentul perfect pentru a elimina acumulările de stres și toxine ale iernii. Ritualul Corporal DETOX de la Iaki Spa îți propune o călătorie a senzorială și de purificare. Acesta debutează cu o împachetare corporală revitalizantă cu ceai verde și alge marine, ingrediente cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și stimulatoare ale metabolismului. Procesul de detoxifiere continuă cu un masaj relaxant cu ceai verde, care nu doar că te ajută să te relaxezi profund, dar și favorizează eliminarea toxinelor.

    Ritual corporal DETOX, ce contine:

     

    • Impachetare corporala cu ceai verde si alge marine
    • Masaj relaxant cu ceai verde
    • Access nelimitat in zona wellness (piscina, saune, jacuzzi)

    Durata: 90’

    Tarif: 350 lei / persoana

     

    Ritual facial Spiruline Detox, ce continue:

     

    • Demachiere si gomaj
    • Masaj facial cu ser Spiruline Boost by Thalgo
    • Masca faciala cu magneziu si spirulina by Thalgo

    Durata: 50’

         Tarif: 250 lei / persoana

     

    Notă= Valabilitate: 1 – 30 aprilie 2024

     

    Pentru a completa experiența de răsfăț, ai acces nelimitat în zona wellness, unde poți să te bucuri de piscină, saune și jacuzzi. Cu o durată de 90 de minute și un tarif special de 350 lei per persoană, acest ritual este cadoul perfect de primăvară pentru tine sau pentru cineva drag.

    Funkytravel.ro
    Funkytravel.ro

    Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.