Poftiți la bord, dacă sunteți vaccinați! Iată cum se redeschide industria navelor de croazieră

sursa foto: https://www.ncl.com/fr/en/

Compania Norwegian Cruise Line a anunţat că va relua croazierele pe 25 iulie, după „mai mult de un an de suspendare” a activităţii din cauza pandemiei de COVID-19. Anunțul a fost făcut pe site-ul companiei printr-un mesaj despre libertate. “Suntem încântați să vă întâmpinăm la bordul Norwegian Cruise Line într-un loc unde puteți fi în cele din urmă liber”

Îndemnul companiei de croaziere

Primele croaziere sunt disponibile în Caraibe și Europa. Reprezentanții companiei anunță însă că vacanțele pe croazieră nu sunt disponibile oricui. „Toţi pasagerii care se îmbarcă la bordul navelor noastre de croazieră până la 31 octombrie 2021 trebuie să fie complet vaccinaţi şi testaţi înainte de îmbarcare”, se precizează în anunțul companiei.

Grecia este una dintre destinații

În plus faţă de vaccinările şi testările necesare pentru pasageri şi echipaj, compania promite un sistem de filtrare, măsuri de „igienizare sporite” şi „resurse medicale îmbunătăţite” pe nave, precum şi asigurarea că aceste măsuri vor fi extinse la parteneri în timpul escalelor.Acest protocol sanitar este implementat sub egida unui consiliu de sănătate format din şase experţi prezidaţi de un fost comisar al Administraţiei americane pentru alimente şi medicamente (FDA), potrivit Norwegian Cruise Line.

100.000 de voluntari pentru vacanțe test pe nave de crozieră
100.000 de voluntari pentru vacanțe test pe nave de crozieră
Click Here