• Camere Live link="camereLive"
 • Poftiți la bord, dacă sunteți vaccinați! Iată cum se redeschide industria navelor de croazieră

  0 Shares

  Compania Norwegian Cruise Line a anunţat că va relua croazierele pe 25 iulie, după „mai mult de un an de suspendare” a activităţii din cauza pandemiei de COVID-19. Anunțul a fost făcut pe site-ul companiei printr-un mesaj despre libertate. “Suntem încântați să vă întâmpinăm la bordul Norwegian Cruise Line într-un loc unde puteți fi în cele din urmă liber”

  Îndemnul companiei de croaziere

  Primele croaziere sunt disponibile în Caraibe și Europa. Reprezentanții companiei anunță însă că vacanțele pe croazieră nu sunt disponibile oricui. „Toţi pasagerii care se îmbarcă la bordul navelor noastre de croazieră până la 31 octombrie 2021 trebuie să fie complet vaccinaţi şi testaţi înainte de îmbarcare”, se precizează în anunțul companiei.

  Grecia este una dintre destinații

  În plus faţă de vaccinările şi testările necesare pentru pasageri şi echipaj, compania promite un sistem de filtrare, măsuri de „igienizare sporite” şi „resurse medicale îmbunătăţite” pe nave, precum şi asigurarea că aceste măsuri vor fi extinse la parteneri în timpul escalelor.Acest protocol sanitar este implementat sub egida unui consiliu de sănătate format din şase experţi prezidaţi de un fost comisar al Administraţiei americane pentru alimente şi medicamente (FDA), potrivit Norwegian Cruise Line.

  100.000 de voluntari pentru vacanțe test pe nave de crozieră
  100.000 de voluntari pentru vacanțe test pe nave de crozieră
  Click Here

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit