• Camere Live link="camereLive"
 • Ponturi de cazare cu 50% reducere pentru sezonul estival 2022

  0 Shares

  Mulți prieteni ne tot întreabă cum reușim să plecăm atât de des în vacanțe ( nouă nu ni se par chiar așa de multe) și cum de reușim să ne încadrăm într-un buget cât mai mic. Nu am inventat eu roata, ba chiar cred că nu este vreun secret! Planificarea călătoriei începe cu cel puțin un an înainte, iar Răzvan Dobre, managerul celui mai căutat hotel din Mamaia a tot scris ponturi. Totul începe cu stabilirea perioadei de concediu, apoi cu căutarea biletelor de avion (dacă este vorba despre străinătate) și apoi cu vânarea ofertelor cu discount foarte mare. Am reușit astfel să plecăm în vacanțe pe care altfel nu ni le-am fi permis. Și dacă tot vorbim de vacanțe, am zis să vă las aici unele dintre cele mai bune oferte de cazare pentru sezonul estival 2022. Există și un risc atunci când plătești vacanța cu reduceri foarte mari! Citește cu atenție condițiile de cazare pentru că de cele mai multe ori anularea pachetului înseamnă pierderea banilor.

  Turiștii pot beneficia de reduceri de până la 50%

  În acest moment, pe litoral toate hotelurile au reduceri la pachetele pentru sezonul din 2022. Reducerile sunt chiar și de 50%, dar, așa cum am scris mai sus, exista și o condiție. “NU se pot anula sau modifica decât cu pierderea integrală a sumelor achitate în avans” Pe de altă parte, văd ca sunt încă disponibile vacanțe care pot fi cumpărate cu vouchere.

   

  Am selectat ofertele care mi se par că au cele mai mari reduceri și vă las aici mai multe link-uri în cazul în care știți ce veți face în vara următoare.

  Hotel Arta – 275 lei/sejur 5 nopti/cazare – REZERVARE

  Vila 333 – 325 lei/sejur 5 nopti/cazare – REZERVARE

  Hotel Aurora – 775 lei/sejur 5 nopti/ mic dejun – REZERVARE

  Apartament Amelie 3 – 245 euro/sejur 5 nopti/cazare – REZERVARE

  Hotel Venus –  750 lei/sejur 5 nopti/ mic dejun – REZERVARE

  Hotel Miorita – 520 lei/sejur 5 nopti/mic dejun inclus – REZERVARE

  Hotel Afrodita – 980 lei/sejur 5 nopti/mic dejun – REZERVARE

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit