• Camere Live link="camereLive"
 • Yvette și un blog de călătorie recomandat de www.funkytravel.ro

  0 Shares

  De câțiva ani, o bat la cap pe Yvette să scrie despre experiențele pe care le-a avut în zecile de călătorii de peste mări și țări. Și-a mai tocit penița pe www.funkytravel.ro și cred că așa și-a dat seama că are ce povesti. Eu sunt unul dintre urmăritorii fideli ai cuplului Yvette și Mihai, iar acum puteți deveni și voi. Spor! Trăiască și Capra Vecinului! 

  Care e treaba cu vacanțele?

  Am vizitat 30 de țări, de pe 3 continente până acum, iar cel mai mult mi-a plăcut în China, Japonia și în Portugalia. Visul meu este să ajung la Rio de Janeiro și New York. Dar, toate la timpul lor.

  Yvette și Mihai
  Yvette și Mihai

  Îmi place să călătoresc de când sunt copil, probabil e o pasiune cultivată cumva de ai mei, pentru care vacanțele afară/în țară/la ski erau sfinte. Mama este actriță la Teatrul din Oradea, iar tata a fost handbalist de performanță. Nici dacă i-aș fi comandat, nu aș fi putut primi niște părinți mai faini. Îmi place să mănânc, enorm. Sunt gurmandă și de cele mai multe ori mănânc tradițional, la botul calului, cum s-ar spune, dar nu zici niciodată nu în fața unor fomfleuri.

  Deși stau la mare, îmi place muntele. Rareori ajung la plajă vara și atunci de musai, când vin ai mei în vizită la noi. Pentru mine muntele este locul în care mă încarc, mă descarc și mă simt cel mai bine.

  Care e treaba cu blogul?

  Poate vă întrebați de ce un blog? De ce încă unul, fiindcă sunt destule. Ce aș putea transmite? Nu vă promit nimic. Știu să scriu știri și sunt nouă în lumea asta, dar poate vă ajută poveștile mele, experiențele mele, locurile în care stăm, poate reușiți să ajungeți într-un loc mișto și vă pot ajuta cu niște idei. Și eu și Mihai suntem pasionați de offroad, nu vă gândiți la ceva hard, ne place să ne plimbăm în natură, aproape în fiecare weekend o tulim undeva, iar Mihai este pasionat de motoare, gadget-uri, avioane și filmări cu drona. În acești ani am reușit să ”fur” câte ceva de la el, să învăț să fac fotografii ( încă nu știu să zbor drona, shame on me ) 

  So, welcome to my world! www.wherenext.ro 

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit