• Camere Live link="camereLive"
 • Reduceri vara 2023: o noapte de cazare de la 26 de lei de persoană

  Răsărit ZooM Beach
  0 Shares

  Reduceri de până la 60% la vacanțele pe litoralul românesc pentru vara 2023

  Vacanțele pe litoral pentru vara 2023 se vor vinde de astăzi și până 13 noiembrie cu reduceri de până la 60%, cele mai mari din an, pentru că la pachetele cu preț redus Early Booking se calculează și discountul acordat în cadrul campaniei de Black Friday.

  Cel mai ieftin sejur pe litoralul românesc care poate fi achiziționat de Black Friday costă 260 de lei pentru cinci nopți de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord. Tariful este pentru două persoane. Cumpărat în această perioadă, un sejur de cinci nopți la un hotel de două stele costă de la 260 de lei camera dublă, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 26 de lei.

  La o unitate de 3 stele din Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun inclus costă 89 de lei/camera dublă. Tot la 3 stele, dar în stațiunea Mamaia, prețurile pe noapte pornesc de la 129 de lei camera dublă, pachet ce include cazare și mic dejun. 

  Cei care optează pentru variantele all inclusive pot rezerva de Black Friday un pachet la o unitate decazare de 3 stele din Mamaia cu tarife pornind de la 340 de lei/camera dublă/noapte. La un hotel de 3 stele, dar în Eforie Nord, tot în regim all inclusive, prețurile pornesc de la 349 de lei/camera dublă/noapte. Un pachet all inclusive la un hotel de 4 stele recent renovat din Neptun-Olimp costă de la 413 lei/camera dublă/noapte. La 5 stele în stațiunea Mamaia Nord, un cuplu poate achita de la 112 euro/noapte, pachetul incluzând cazare în suită și două mese pe zi.

  Condiții de plată

  Românii care rezervă un sejur în perioada de Black Weekend (10-13 noiembrie) trebuie să plăteascăpachetul selectat până cel  târziu luni, 14 noiembrie, și trebuie să aibă în vedere că sumele achitate sunt nerambursabile. Totuși, cei care nu vor să riște să-și piardă banii în cazul în care nu mai pot pleca în vacanță dintr-un motiv sau altul au posibilitatea de a include în pachet asigurarea de tip storno prin intermediul căreia poate fi recuperată integral contravaloarea sejurului achitat.

  Ionut Nedea
  Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro

  “Ne așteptăm ca și anul acesta reducerile acordate în cadrul campaniei de Black Friday să suscite interesul turiștilor, mulți dintre românii care își petrec vacanțele pe litoralul românesc fiind deja obișnuiți cu acest concept. Există o așteptare din partea lor, mulți își pregătesc bugetul de vacanță din timp pentru a putea profita de reducerile din acest weekend prelungit. În esență, o vacanță rezervată acum, în perioada de Black Friday, vine cu două avantaje majore: economii la buget și, în același timp, garanția unei vacanțe pentru sezonul viitor, în condițiile în care, momentan, nu știm cum va evolua piața în lunile următoare și cu atât mai puțin la vară”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit