• Camere Live link="camereLive"
 • Vești bune pentru sezonul 2023: creștere cu 55% a numărului de rezervări timpurii pentru Mamaia

  Mamaia
  0 Shares

  Potrivit Organizației Patronale Mamaia-Constanța (OPMCTA), turiștii români au început să prefere sistemul de rezervări early booking,  în special, pentru a beneficia de vacanțe la mare cu prețuri mai reduse. Primele date colectate arată că numărul rezervărilor pentru stațiunea Mamaia a crescut în ultimele două luni.”Am analizat vânzările și avem o creștere a numărului de rezervări în stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, față de anii trecuți. Statistica este realizată pentru perioada 01.10.2022 – 10.01.2023. Comparativ cu anul 2022, creșterea este de 55%, iar față de 2021, de 22%”, a afirmat Ștefan Necula, directorul agenției Litoralulromanesc.ro.

  Reprezentanții OPMCTA susțin că scăderea taxelor pentru parcare în stațiunea Mamaia, dar și investițiile realizate de hotelieri i-au determinat pe turiști să își facă rezervări în sistem early booking pentru sezonul estival 2023. Ofertele pentru înscrieri timpurii în stațiunea Mamaia asigură reduceri substanțiale la prețul de cazare, iar turiștii încă își pot achiziționa pachete turistice cu un discount de până la 50%.

  În cazul în care îți este dor de mare, apasă pe fotografie

  OPMCTA propune organizarea mai multor evenimente în extrasezon, pentru că doar așa vor fi atrași mai mulți turiști, atât în stațiunea Mamaia, cât și în orașul Constanța. 

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.