• Camere Live link="camereLive"
 • Patru fete la Berlin intr-o aventura cu trabantul si cum am nimerit la adunarea looserilor

  Patru fete la Berlin intr-o aventura cu trabantul si adunarea looserilor citybreak escapada ponturi bilete avion bar petrecere Funky Travel Blog
  0 Shares

  Intr o seara de toamna, cind inca te bucuri de o iesire cu prietenii la o terasa si un pahar de vin, apare din senin ideea unui citybreak. Propunerea care intial pare o traznaie prinde imediat contur si iata cum patru fete isi cumpara pe loc bilete. Destinatia: Berlin. Pentru mine nu era prima vizita, dar cel mai tare imi place sa descopar un oras in care am bifat deja lista de must see.

  Nu am sa insir aici obiectivele turistice din Berlin pe care de altfel le-am trecut si noi in revista. In schimb va voi recomanda un tur cu trambantul . trabitour.de este doar unul dintre site urile de unde va puteti alege un pachet. In jur de 50 de euro de persoana am platit pentru o ora si jumatate de plimbare pe strazile din Berlin. Celebre in comunism, trabanturile acum colorate au devenit  masini cool.

  Inainte de a porni in excurisie, ghidul care de altfel va conduce convoiul de masinute ne face un instructaj serios, despre cum se conduce trabantul, de exemplu : schimbatorul de viteze este o maneta la volan. Soferi pot fi toti pasagerii, prin rotatie.

  Demaram. In tromba si de data aceasta in sensul propriu.  Plecarea de pe loc o pune la incercare pe prima soferita, emotionata ca la examenult de permis. Pe drum ne spune, bai eu acasa conduc masina automata. Deja ne vedeam oprite in mijlocul drumului, dar nu era decit un motiv de ras. Si asa, incepe plimbarea pe linga toate obiectivele mari, cu detalii audio care rasunau prin boxele micului gigant.

   

  La una dintre terase am nimerit la adunarea looserilor, si nu e gluma, era o treaba serioasa

  Va  recomand sa indraziti  sa va lasati in voia pasilor. Asa am cunoscut si noi un pic din Berlinul altfel. Da peste tot, Berlinul este prezentat drept orasul hipsterilor, al petrecerilor cool, plin de arta, cu tineri nonconformisti, precum si cu celebrele desene pe pereti.

  Nu departe de zidul Berlinul, am ajuns intr o zona cu terase ascunse in tot felul de curti , unele gen vama veche, altele mai fancy sau cluburi unde la miezul zilei se pregateau sa incheie petrecerea. La una dintre terase am nimerit la adunarea looserilor, si nu e gluma, era o treaba serioasa , cu pliante cu tot ce trebuie unde am fost si invitate. Am refuzat, cu parere de rau ,din motive de limba germana 🙂

  Ca si muzeu, noua ne a placut DDR, expozitia comunismului, pentru ca ai voie sa atingi exponatele si este interactiv. Iar pentru un view spectaculos de 360 de grade ,  puteti urca cu cel mai rapid lift din Europa, in cladirea  Panoramapunkt:  biletul costa 6 euro, iar sus aveti si o cafenea.

  Berlinul este o destinatie perfecta pentru iubitorii de bere

  Desigur, Berlinul este o destinatie perfecta pentru iubitorii de bere, cu tot felul de arome si dimensiuni care desigur merge asezonata cu celeberi currywurst.

   

  Daca v-au cucerit, aveti si deutschland currywurst museum. Iar daca in gasca de excursie aveti si baieti puteti alege si bierbike.de. varianta de a bea bere si in acelasi timp vedea orasul, intr o veselie generala.

   

  Si desi am fost o gasca de fete,  sa nu va imaginati ca am pierdut vremea la shopping, ba mai deloc Recunosc ca abia daca am intrat in fuga in cateva magazine. 🙂 motiv de mandrie pentru noi in fata baietilor. Xoxo

  C.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  One Ping

  1. Pingback: Ce își doresc femeile atunci când pleacă în vacanță

  Lasă un răspuns