• Camere Live link="camereLive"
 • Hotel Tomis, gazda ideală pentru o vacanța estivală

  0 Shares

  Hotel TOMIS este situat în chiar centrul stațiunii Mamaia, la 100 m de plaja și 50 m de Lacul Mamaia. Complet renovat si dotat cu terasa (200 locuri), restaurant (150 locuri), doua sali de conferinte (50 locuri/sala), hotelul TOMIS este gazda ideala pentru dumneavoastra daca va doriti sa ajungeti pe litoralul romanesc, in statiunea Mamaia.

  Hotelul TOMIS are o capacitate de cazare de 173 camere duble cu 2 paturi sau pat matrimonial (preponderente cu pat matrimonial), 13 camere triple, 2 apartamente. Camerele Hotelului Tomis sunt dotate cu telefon, televizor LCD, minibar, aer conditionat (cald-rece), inchidere centralizata pe baza de cartela, uscator de par, halate de baie, baie cu dus (cadita), balcon cu gresie, acces internet wireless.

  Camere cu vedere mare

  Datorita dispunerii paralele cu linia tarmului o parte din camerele Hotelului Tomis au deschidere catre mare si o parte au vedere la lac. Completate de panoramele romantice exceptionale catre Marea Neagra, camerele cu vedere la mare poseda un decor frumos, cu palete de culori care aduc liniste si relaxare, alaturi de mobilierul si obiectele de decor frumoase, atent selectionate fac rezultatul unei vacante de poveste.Datorita dispunerii paralele cu linia tarmului o parte din camerele hotelului au vedere la mare si o parte au vedere la lac, existand si diferenta de tarif pentru acestea.

  Camere cu vedere spre mare

  Camere cu vedere spre lac

  Camerele cu vedere spre lac includ toate dotarile moderne pe care si le-ar dori cineva intr-un hotel din statiunea Mamaia. Decorate cu bun gust, camerele Hotelului Tomis cu vedere spre lac ofera o cazare optima pentru oaspetii care cauta pacea si linistea.

  Camera triplă

  Cazarea in camerele triple este acompaniata de o atmosfera de ospitalitate imbietoare, cautata de acele persoane care vin sa traiasca experienta unei vacante in familie. Camerele minunate cu mobilierul si obiectele de décor atent selectionate ofera oaspetilor cele mai rafinate si distinse aspecte ale unei vacante de neuitat.

  Apartamente

  Hotelul Tomis ofera 2 apartamente pentru luna de miere si familie. Dotate cu generozitate pentru a satisface comoditatea si confortul oaspetilor pe timpul vacantei lor in statiunea Mamaia, toate apartamentele au fost concepute si mobilate, luand in considerare bunastarea si intimitatea completa.Decorate cu fler si perspicacitate, apartamentele din hotelul Tomis creeaza o ambianta de relaxare si exclusivitate. Individualizate in concept si decor, apartamentele ofera intimitate si confort fara egal pentru oaspetii care isi doresc sa evadeze din viata cotidiana

  Hotel Tomis Mamaia

  Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti) Copiii intre 0-6 ani (neimpliniti) au gratuitate la mic dejun; copiii intre 6-12 ani achita 50% din tariful de mic dejun; peste 12 ani achita mic dejun integral.

  Sali de conferinta

  Hotelul TOMIS dispune de 2 sali de conferinte a cate 50 de locuri fiecare.

  Dotari si facilitati:

  – videoproiector,

  – ecran de proiectie,

  – flip chart,

  – internet,

  – salon de coffe-break.

  Plaja

  Hotel Tomis dispune de plaja privata, bar pe plaja, umbrele, paturi si dusuri.

  Parcarea este gratuita, in limita locurilor.

  Observatii: este interzis accesul animalelor de companie

  Vă așteptăm cu drag în Mamaia, la hotel TOMIS!
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.