Vacanță în vreme de coronavirus!

Tu esti sigură că vrei să pleci? Poate schimbi destinația? Felicia, te rog răzgândește-te! Vaaai, cum adică pleci în Indonezia? Vacanță în vreme de coronavirus

Mii de turiști din România se gândesc în aceste momente dacă să plece în vacanțele plătite de luni bune sau să piardă banii și să-și anuleze concediile în Uniunea Europeană, Asia sau Statele Unite ale Americii.  Colega mea, Felicia Macaleț a ales să plece spre Bali, iar trăirile turistului plecat în vreme de coronavirus le veți citi aici pe funkytravel.ro

Constanta - Istanbul (Arrival Time 12:40) Departure ( 1:40 ) - Denpasar (Bali)

Sunt călătorul spontan care își cumpară bilete de avion cu câteva zile înainte de plecare.  Unde sunt bilete ieftine acolo merg! Ideea de a-mi rezerva bilete cu jumătate de an înainte mă zgârâia pe creier-  deși ar trebui să fie o obișnuință pentru un turist pasionat.  Iar anul trecut, am ales să-mi planific vacanța pentru 2020 din primăvara lui 2019. Multe se pot întâmpla, dar când vezi imaginile din Bali și ofertele pentru zboruri parcă nu te mai găndești la rău și doar aștepți să treacă zilele până la vacanța mult visată.

Felicia Macaleț
Felicia Macaleț

Pe ultima sută de metri, surpriză! Coronavirus!

 

“Tu esti sigură că vrei să pleci? Poate schimbi destinația? Felicia, te rog răzgândește-te! Vaaai, cum adică pleci în Indonezia? ….”  Așa au fost cele mai multe discuții cu fratele, mama, tata… si tot neamul 🙂 Însă, după atâtea luni de așteptare, nu era nici vorbă de renunțare!

Panica este prea mare! Decoleeeeez!

Nu am niciun zbor în zonele de risc! M-am echipat cu mască pentru zonele aglomerate și am destul dezinfectant. Ah da! Și nu mi-am luat mălai, făină, și drojdie. Am auzit că săpunul și spălatul pe măini e smecheria!

Povestea continuă! Am ajuns la Denpasar (Bali)

După 12 ore de zbor, am ajuns în Asia. Nu este panică! Da, poate mai mulți oameni cu măști și zone în care călătorii sunt verificați de personal medical. Am primit un formular pe care trebuie să-l completeze fiecare călător.

Aventurile Feliciei pot fi urmărite și AICI